ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

 
Το θέμα με τα κόκκινα δάνεια έχει περιοριστεί – συνεργούντος και του συστημικου τύπου-στο αν θα βγουν σε πλειστηριασμό και οι πρώτες κατοικίες.
Κανένας δεν μιλά για το τοκογλυφικό  και εν πολλοίς παράνομο τραπεζικό σύστημα που σήμερα έχει μετατραπεί σε ρουφήχτρα δεκάδων δισεκατομμυρίων και ακινήτων για να τα υπερκέρδη της χρηματοτραπεζικής συμμορίας.,
Και με την  βοήθεια των διεστραμμένων ΜΜΕ μας επιβάλλουν ότι ακόμη και η ιδιόκτητη πρώτη κατοικία συνιστά υπερβολή για ένα εργαζόμενο νοικοκυριό στις μέρες μας. Στόχος τους είναι να απελευθερώσουν τα πιο πολύτιμα ακίνητα της χώρας σε γη, παράκτια ζώνη, κοκ, από την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία.
Γιατί άραγε η κυβέρνηση δεν δίνει  στην δημοσιότητα τις  εγγυήσεις και των ενισχύσεων που έχει δώσει στις τράπεζες; ΟΙ Ευρωπαίοι δανειστές, οι οποίοι πιέζουν αφόρητα για για επιδρομή πλειστηριασμών γιατί δεν αναγκάζουν την κυβέρνηση να πιέσει τις τράπεζες να συμμορφωθούν με την νομιμότητα; Διότι πολύ απλά έχουμε να κάνουμε με σεσημασμένη εγκληματική συμμορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Να για ποιά "ευρωπαϊκά ιδανικά" μιλάνε όλοι τους.
Εκείνο που χρειάζεται είναι νέες, ολοκαίνουργιες τράπεζες σε νέα βάση. Οι υπάρχουσες συστημικές πρέπει να αφεθούν να πτωχεύσουν, ώστε να πάψουν να είναι βάραθρο για την οικονομία και την κοινωνία.
Και τι σημαίνει πτώχευση; Τα εξής πολύ απλά πράγματα:
α) Να τεθούν άμεσα και υπό δημόσιο έλεγχο σε εκκαθάριση εν λειτουργία. Πράγμα που σημαίνει ότι εγκαθίσταται σε όλες τις συστημικές ειδικός εκκαθαριστής συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να διευκρινιστεί τι έχουν γίνει όλα αυτά τα δις ευρώ. Να αποκαλυφθούν ατασθαλίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κρυφά κέρδη, λεηλασία διαθεσίμων και καταθέσεων κοκ.
β) Να εγγυηθεί το κράτος όλες τις καταθέσεις των ελλήνων πολιτών. Ο ειδικός εκκαθαριστής θα έχει σαν αποστολή να διευκρινίσει την ταυτότητα των καταθέσεων και να ξεκαθαρίσει την καταθετική βάση από τους εικονικούς καταθετικούς λογαριασμούς.
γ) Ολοι οι πλειστηριασμοί θα ανασταλούν, όπως και οι ρυθμίσεις των δανείων. Τα δάνεια των οποίων οι δανειολήπτες τα έχουν εξυπηρετήσει στο ύψος του κεφαλαίου τους έως και 50% επ' αυτού, σβήνουν. Όσα δάνεια δεν μπορούν εξ αντικειμένου να εξυπηρετηθούν κι αυτά σβήνουν.

Σχόλια

  1. Ma pios ta lali touta etotisete tous kivernonte tous prostates to. Dikeomaton tou politi. Potate tous inta shedia ehoun. Tzie tzinos o fkiakas polla prosopika to pire na glitosi tin kipro......... Prin to 2013 pou itan oute tzinos ixere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όπως γράφετε κόσμια και ορθογραφημένα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μην τους φοβάστε . Αιτία του φόβου είναι η άγνοια(ΣΕΛΙΠΑΣ)

Η ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ