Μεγάλη άπατη των τραπεζιτών με τα κόκκινα δάνεια

 
Οργανωμένο κόλπο έχει στήσει η πανίσχυρη μαφία που αποτελείται από στελέχη και μέλη διοικήσεων  τραπεζών καθώς και άλλων για να αρπάξουν τις περιουσίες  δεκάδων δισεκατομμυρίων που ανήκουν σε πολίτες και εταιρείες για ένα κομμάτι ψωμί.   
Εκτός από τους ξένους γύπες στελέχη του τραπεζικού συστήματος παράγοντες που κινούνται στα πέριξ της τρόικας  και ντόπιοι ολιγαρχίες που καταλήστεψαν το τραπεζικό χρήμα τα τελευταία χρόνια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαφιόζικο κύκλωμα.
Η δράση του καρτέλ των τοκογλύφων είναι απλή :Παίρνουν τζαμπα τα σπίτια και επειχηρήσεις απλών ανθρώπων και ακολούθως τα μοσχοπουλούν σε offshore εταιρείες  πολλές από τις οποίες είναι φαντάσματα.
Η πρακτική αυτή από οτι φαίνετε εχει και την στήριξη της ΕΚΤ, καθως και ξ’ένα λομπυ με διαπλοκή στο τραπεζικό σύστημα.
Ενώ οι τράπεζες με μαφιόζικο – τοκογλυφικό και παράνομο τρόπο ανέβασαν στα ύψη τα δάνεια, αρνούνται να αφαιρέσουν από τα δάνεια τα παράνομα ποσά. Και όχι μόνο αυτό άλλα εξακολουθούν να χρεώνουν παράνομα ποσά. Οι εποπτικές αρχές ενώ είναι ενήμερες σιγοντάρουν τις τράπεζες. Η τραπεζική εξουσία κάνει πως δεν καταλαβαίνει ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και γραφεία μεγαλοδικηγόρων και , κάποιων υποψηφίων προέδρων.


Σχόλια

  1. ετσι και στην Κυπρο ! Αλλα την πεμπτη αλλαζουμε το νομο για να γλυτωσουμε απ τους γυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όπως γράφετε κόσμια και ορθογραφημένα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μην τους φοβάστε . Αιτία του φόβου είναι η άγνοια(ΣΕΛΙΠΑΣ)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ